Tim de Lange

Algemeen Directeur
Tim de Lange is de Algemeen Directeur van Streetcare en houdt zich met name bezig met het creëren van de juiste randvoorwaarden voor het team. Daarnaast heeft Tim de Lange veel kennis en expertise op het gebied van criminele ontwikkeling. Hij draagt zorg voor het juiste beleid op het voorkomen van jonge aanwas. 

Kim Jolink

Inhoudelijk Directeur
Kim Jolink is verantwoordelijk voor de inhoudelijke koers van Streetcare. Zij draagt zorg voor een stevig inhoudelijk methodisch profiel voor de medewerkers en onderhoudt de contacten met gemeenten en andere samenwerkingspartners. Daarnaast houdt zij zich voornamelijk bezig met de ondersteuning van de gezinnen. Kim is het eerste aanspreekpunt binnen Streetcare. 

Andre Parren

Directie
Andre Parren is onze gespecialiseerd pedagoog. Zijn specialisme zit met name op jongeren met een LVB achtergrond en/of autisme. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in problematisch gamegedrag. Andre houdt zich met name bezig met de ondersteuning van gezinnen en onderwijspartners en zorgt dat onze medewerkers de juiste handvatten krijgen om met deze doelgroep te werken.

Ons team

Martin Sarov
Straatcoach, Streetcare Onderwijs & Individueel begeleider
Martin Sarov heeft een brede achtergrond. Zijn primaire specialisme is gericht op preventie van radicalisering en ondermijnende criminaliteit. Daarnaast heeft hij zijn rugzak gevuld met een breed palet aan kennis van GGZ problematieken en weet vanuit daar altijd de juiste weg te vinden. Als professioneel kickbokser, agressieregulatie trainer en ervaringsdeskundigheid op straat weet hij altijd de juiste aansluiting bij jongeren te vinden.

martins@groupxl.nl


Terrence Oey
Straatcoach, Streetcare Onderwijs & Individueel begeleider
Terrence brengt een flinke bak levenservaring met zich mee, gecombineerd met de harde wereld van de straat. Echter, deze laatste ervaring heeft hij opgedaan in zijn vorige loopbaan, die als politie agent. Terrence was het zat om steeds te moeten ingrijpen als het al was fout gegaan, hij wilde verschil maken in het leven van jongeren aan de voorkant. Voorkomen dat ze uiteindelijk vastlopen in het justitieel systeem. Terrence weet op een perfecte manier deze opgedane ervaring in te zetten. Aansluiten bij de meest complexe crisisgevoelige situaties is hem niet onbekend. Tegelijkertijd kan hij vanuit zijn eigen ervaringen jongeren meenemen in de gevolgen van hun gedrag.

terrenceo@groupxl.nl


Kawah Mok
Individueel begeleider
Kawah Mok heeft jarenlange ervaring als straatcoach opgedaan. Naast zijn werkzaamheden voor XLGroup Streetcare is hij buurtsportcoach. Hij is perfect in staat om aan te sluiten bij jongeren en ze letterlijk in beweging te krijgen. Hij is kalm, bewaart het overzicht maar kan confronteren als dit nodig is. Het is de rust die hij uitstraalt wat vele jongeren op hun gemak stelt.

kawahm@groupxl.nl


Rick Pama
Streetcare onderwijs & Individueel begeleider
Rick is GGZ Agoog en heeft veel ervaring met het werken op leefgroepen. Ook Rick wil meer verschil aan de voorkant maken. Op dit moment doet hij dit voornamelijk binnen het basisonderwijs. Hier is hij actief als straatcoach. Hij weet bij de meest complexe problematiek aan te sluiten, en vanuit die aansluiting verbinding te maken tussen het kind en docenten. De combinatie van zijn Streetcare achtergrond en GGZ kennis maken zijn rol in het onderwijs onmisbaar.

rickp@groupxl.nlJustin Bomisa

Justin heeft een hele bak ervaring als begeleider specialistische doelgroepen. Onder andere binnen de jeugdGGZ maar ook binnen het forensische werkveld heeft Justin zijn strepen verdiend. Je komt hem tegen op BCBroekhin te Roermond en in de gemeente Maasgouw. Hij lacht altijd, maar is zeker niet bang om grenzen te stellen als dit nodig is. Met Justin komt elk probleem uiteindelijk tot een oplossing.

justinb@groupxl.nl