Consultancy

Onze consultancy trajecten zijn bijzonder en uitdagend te noemen. Door onze ruime ervaring in alle lagen van een organisatie, denk aan bestuur, management en uitvoering, is XL Group de aangewezen partij om u als organisatie integraal specialistisch advies te kunnen bieden. Dit kan zijn advies en/of het implementeren van beleid/visie, strategie en werkwijze op een manier waarin de kleur van de organisatie en de ontwikkelingen van het werkgebied centraal staan.

Wij weten als geen ander wat er nodig is voor u als organisatie of gemeente om een optimaal klimaat te creëren voor een gezonde jeugdzorg.

XL Group is in staat om u mee te nemen in een stevig theoretisch onderbouwd verhaal doordrongen van de dagelijkse realiteit van de jongeren die gebruik maken van de jeugdzorg binnen uw organisatie of uw gemeente.

Deze trajecten zijn prikkelend, confronterend maar leiden hoe dan ook tot daadwerkelijke transformatie van zorg waar uiteindelijk iedereen profijt van zal hebben. De jongere omdat de zorg beter op hun is toegespitst, uw professionals omdat ze ruimte gaan ervaren om te werken en uw organisatie of gemeente omdat deze transformatie tot daadwerkelijke kostenbesparing zal gaan leiden.

Aanbod.

  • Ondersteuning bij het opstellen en implementeren van beleid en visie.
  • Effectief samenwerken met de ketenpartners.
  • Coachen van Teams en Managers. 
  • Praktische ondersteuning bij complexe doelgroep vraagstukken.
  • Interim-Management.
  • 'Coaching on the floor'
  • Het verstevigen en reorganiseren van het voorliggend veld (Speciaal voor Gemeenten)

 

Tim de Lange Timdl@groupxl.nl
+31 (0)6 18 03 14 52
Neem contact op We helpen u graag verder met al uw vragen.
Group XL
info@groupxl.nl
Streetcare (Tim de Lange)
+31 (0)6 21 89 05 96 (André Parren)